Oldal kiválasztása

Termék Kategória

Háztartási segédeszközök

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

1–30 termék, összesen 46 db

Háztartási Segédeszközök a TipTopKerttől – Minden, Ami Otthona Kényelméhez Szükséges

Üdvözöljük a TipTopKert webshopunk háztartási segédeszközök kategóriaoldalán, ahol a mindennapi otthoni teendők megkönnyítésére tervezett termékeket talál. A házszámoktól az ajtóütközőkig, kínálatunkban minden megtalálható, ami egy praktikus és rendezett otthonhoz szükséges.

Házszámok – Az Ön Otthonának Azonosítója

A házszámok nem csak a cím megkönnyített megtalálását szolgálják, hanem otthona külső megjelenését is fokozzák. Választékunkban különböző stílusú és anyagú házszámokat talál, melyek minden homlokzatra illeszkednek.

Előtetők – Védelem Az Időjárás Viszontagságai Ellen

Az előtetők praktikus megoldást kínálnak az ajtók és ablakok védelmére az eső és a hó ellen. Ezek a termékek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak otthona megjelenéséhez.

Cipőrendezők és Cipőkanalak – Rendezettség és Kényelem

A cipőrendezők és cipőkanalak segítségével rendet tarthat a bejárati térben, és megkönnyítheti a cipők viselését. Ezek az eszközök kényelmes és praktikus megoldást kínálnak a mindennapi használathoz.

Festőhengerek – Egyszerű és Hatékony Faldekoráció

A festőhengerek ideálisak azok számára, akik saját kezűleg szeretnék felfrissíteni otthonuk falait. Különböző méretű és mintázatú hengereinkkel a festés gyors és egyszerű feladattá válik.

Ajtóütközők – Biztonság és Védelem

Az ajtóütközők hasznosak az ajtók védelmében, megakadályozva, hogy a falnak csapódjanak. Ezáltal megőrzik az ajtók és falak állapotát, valamint növelik az otthoni biztonságot.

A TipTopKert háztartási segédeszközei kiváló minőségűek és praktikusak, segítve a háztartási teendők könnyebb és hatékonyabb elvégzését. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg azokat az eszközöket, amelyekkel otthona még kényelmesebbé és rendezettebbé válik!

Kiváló kerti felszerelések a TipTopKert-nél!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!