Oldal kiválasztása

Termék Kategória

Csapdák és növényvédő szerek

Nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt! Összes termékünk

1–30 termék, összesen 34 db

Rovar- és Kártevőirtás a TipTopKertnél – Védelem a Kertjének

Üdvözöljük a TipTopKert webáruházunk rovarcsapdák és növényvédőszerek kategóriaoldalán, ahol minden szükséges eszközt megtalál, hogy kertje mentes legyen a nem kívánt vendégektől. Kínálatunk a legújabb technológiájú szúnyoghálóktól kezdve az UV rovarcsapdákig, rovarriasztó gyertyáktól az egér- és patkánycsapdákig, valamint a darázscsapdákig és vakondriasztókig terjed, hogy a kertje biztonságban maradjon.

Szúnyoghálók – Zavartalan Nyugalom

A szúnyoghálók megakadályozzák, hogy a szúnyogok és más repülő rovarok belépjenek otthonába vagy a fedett teraszra, így biztosítva a zavartalan pihenést és alvást.

UV Rovarcsapdák – Hatékony Rovarirtás

Az UV rovarcsapdák kihasználják a rovarok fény iránti vonzódását, és csábítják őket a csapda belsejébe, ahol hatékonyan elpusztítják őket, ezáltal csökkentve a rovarok által okozott kellemetlenségeket.

Rovarriasztó Gyertyák – Természetes Megoldások

A rovarriasztó gyertyák természetes illóolajokat tartalmaznak, amelyek távol tartják a rovarokat, és kellemes illatot árasztanak, növelve a kerti összejövetelek élvezetét.

Egér és Patkánycsapdák – Humánus Kártevőirtás

Az egér- és patkánycsapdák egy hatékony és humánus megoldást kínálnak a rágcsálók elleni harcban, biztosítva, hogy otthona és kertje mentes legyen a nem kívánt látogatóktól.

Darázscsapdák és Vakondriasztók – Speciális Védelem

A darázscsapdák és vakondriasztók célzott védelmet nyújtanak a gyakran agresszív és kártékony darazsak, valamint a kertek alatti járatokat építő vakondok ellen.

Galambriasztó Tüskék – Madarak Távoltartása

A galambriasztó tüskék megakadályozzák, hogy a madarak a kerti bútorokon vagy épületeken pihenjenek vagy fészkeljenek, ezzel megelőzve a madárürülék okozta károkat és szennyeződéseket.

A TipTopKert rovarcsapdái és növényvédőszerei környezetbarát és hatékony megoldást nyújtanak minden kertész számára. Látogasson el webshopunkba, és találja meg a tökéletes megoldást a kártevők elleni védekezéshez!

Kiváló kerti felszerelések a TipTopKert-nél!

Webáruházunk értékesítést NEM végez. A vásárlást a partner webáruházainkon keresztül tudod végrehajtani. A bemutatott árak tájékoztató jellegűek. A termékek pontos árát, illetve tulajdonságait a partner webáruházunk felületén tekintheted meg.

Gyors kiszállítás

Partnerünk gyorsan és akár ingyen kiszállítja a kiválasztott termékeket!

Eredeti termékek

Megbízható, nemzetközileg elismert partnerünk garantáltan csak eredeti termékeket forgalmaz.

30 napos visszaküldés

Vásárlóközpontú visszaküldési és reklamációs lehetőségek!