Oldal kiválasztása

Trifoglio Virágkaszkád kerekeken szürke, 40 x 51 x 40 cm

7495 Ft

A Trifoglio Virágkaszkád kerekeken szürke színben kapható, méretei 40 x 51 x 40 cm. Kiváló minőségű anyagból készült, praktikus kerekekkel rendelkezik, így könnyedén mozgatható. Stílusos és modern designja tökéletes kiegészítője lehet bármelyik otthonnak vagy kertnek. A virágkaszkád ideális választás azok számára, akik szeretnék feldobni környezetüket növényekkel, miközben praktikus és dekoratív elemet is szeretnének hozzáadni.

Cikkszám: 4homebab813d0-2f3e-3e1c-0e81-0a21866b70d1 Kategóriák: , ,

3 db háromszög alakú cserepekből és egy alsó tálból álló készlet, kerekekkel ellátva az beültetett cserepek könnyű mozgatásához. A három stabil, háromágú virágtartók felváltva fordítva egymás fölé helyezve a kiálló részekben stabil virágpiramist hoz létre, gyönyörű háromágú alakban. Minden cserépben három tágas cserje számára van hely, így 9 növényt használhat a gazdag piramishoz.
A kontúrozott alján kb. 1,5 cm-es öntözővíz fér el, amely a cserép vagy az ültetés aljába szivároghat. A növények nem állnak állandóan a vízben, mivel a közepén vízelvezető lyukak találhatók - ezeken keresztül folyik le a víz, ha az meghaladja a beállított szintet. Az alsó tálon lévő praktikus görgők lehetővé teszik a könnyű kezelhetőséget még teljesen megrakott cserepekkel is.Az ültetőedény strapabíró, ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, az ütéseknek és az UV-sugárzásnak. Anyaga 100%-ban újrahasznosítható. Teljes méretek: átmérő 40 cm, magasság 51 cm. Teljes térfogat: 3 x 6 liter