Oldal kiválasztása

Sixtol Garden pink kerti szerszám készlet, 12 db

15995,00 Ft

A Sixtol Garden pink kerti szerszám készlet 12 darabos kivitelben kapható, és ideális választás minden kerttulajdonos számára. A szett tartalmazza a legfontosabb kerti szerszámokat, mint például gereblyét, kapa, metszőollót és permetezőt. A szerszámok minőségi anyagból készültek, így hosszú élettartamúak és ellenállóak. A rózsaszín színű kialakításuknak köszönhetően könnyen felismerhetőek a kertben, és stílusos megjelenést kölcsönöznek a munkavégzésnek. A Sixtol Garden pink kerti szerszám készlettel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat kertjéről, miközben stílusos megjelenést biztosít.

Cikkszám: 4home6b8c36a6-3625-c0f5-d1aa-ce8a25b49553 Kategóriák: , ,

Ez a praktikus szett minden kertbarátnak örömet okoz. Zsebekkel ellátott táskát tartalmaz, amellyel a szerszám könnyen hordozható, és a praktikus köténynek köszönhetően mindig kéznél lesz a leggyakrabban használt szerszám. Tartozéka a kerti kesztyűk és négy műanyag karom is, amelyeket a választott kesztyűre ragaszt (balra vagy jobbra), és ezek segítségével könnyedén eltávolíthatja a gyomokat a földből, vagy lyukat áshat a virágágyásba. A karmok védik körmét a kövek és más éles tárgyak sérülésétől. Ragasztáshoz kétoldalas ragasztószalagot vagy egy csepp ragasztót javasolunk. A klasszikus szerszámok mellett a készlet erős metszőollót is tartalmaz biztonsági retesszel és ágfűrésszel. További tartozéka a mérőszalag, a szilárd kerti drót és a magvető is. Szett tartalma:

zsebes textilzsák - anyag: oxford szövet
textil kötény zsebbel - anyag: oxford szövet
Munka kesztyű - méret: 10 “/ XL - anyag: PE + latexbe mártott műanyag„ karmok ”
összehajtható fűrész ágakhoz: - zárt fűrész hosszúsága: 230 mm - nyitott fűrész hossza: 400 mm - anyaga: rozsdamentes acél  
magvető - 2, 3, 4, 6, 9 mm méretű magokhoz
mérőszalag auto-lock funkcióval - 5 m x 25 mm

1 db tekercs drót - hossza: 20 m - anyaga: acél
kerti olló - hossza: 200 mm - max. vágási átmérő: 45 mm - anyag: rozsdamentes acél
kerti villa - hossz: 330 mm - anyag: rozsdamentes acél
3 ágú kultivátor - hossza: 280 mm - anyag: rozsdamentes acél
kis ásó - hossz: 360 mm - anyag: rozsdamentes acél
kis lapát - hossz: 360 mm - anyag: rozsdamentes acél
gyomkiszedő- hossz: 330 mm - anyag: rozsdamentes acél