Oldal kiválasztása

Sixtol Garden pink kerti szerszám készlet, 10 db

14945,00 Ft

A Sixtol Garden pink kerti szerszám készlet 10 darabos készlet, mely tartalmazza a legfontosabb kerti szerszámokat, mint például gereblye, kapa, metszőolló, permetező, stb. A szerszámok minőségi anyagból készültek, strapabíróak és könnyen használhatóak. A készlet rózsaszín színe divatos és könnyen felismerhetővé teszi őket a kertben. Az egyedi előnye, hogy minden fontos eszközt tartalmaz egy praktikus tárolóban, így könnyen szállítható és tárolható. A Sixtol Garden pink kerti szerszám készlet ideális választás minden kerttulajdonos számára, akik szeretnének stílusosan és hatékonyan dolgozni a kertjükben.

Cikkszám: 4homea5e73589-d8eb-efd6-4078-b3889b627dd0 Kategóriák: , ,

Ez a praktikus szett minden kertbarátnak örömet okoz. Zsebekkel ellátott táskát tartalmaz, amelyekkel az eszköz könnyen hordozható, ráadásul vízálló belsővel rendelkezik. Használhatja vödörként vízhez, a föld áthelyezésére, a virágágyásból származó hulladékokra vagy bármi máshoz is. Tartozéka a kerti kesztyűk és négy műanyag karom is, amelyeket a választott kesztyűre ragaszt (balra vagy jobbra), és ezek segítségével könnyedén eltávolíthatja a gyomokat a földből, vagy lyukat áshat a virágágyásba. A karmok védik körmét a kövek és más éles tárgyak sérülésétől. Ragasztáshoz kétoldalas ragasztószalagot vagy egy csepp ragasztót javasolunk. A klasszikus szerszámok mellett a készlet erős metszőollót is tartalmaz biztonsági retesszel és ágfűrészt.Szett tartalma:

zsebes textilzsák vízálló belsővel - anyag: oxford szövet
munka kesztyű - méret: 10 “/ XL - anyag: PE + latexbe mártott műanyag„ karmok ”
összehajtható fűrész ágakhoz: - zárt fűrész hosszúsága: 230 mm - nyitott fűrész hossza: 400 mm - anyaga: rozsdamentes acél
kerti olló - hossza: 200 mm - max. vágási átmérő: 45 mm - anyag: rozsdamentes acél
kerti lapát - hossz: 360 mm - anyag: rozsdamentes acél
3 ágú kultivátor - hossza: 280 mm - anyag: rozsdamentes acél
kis gereblye- hossz: 175 mm - anyag: alumínium
kis ásó - hossza: 200 mm - anyaga: alumínium
kis lapát - hossza: 200 mm - anyaga: alumínium
szike- késhossz: 160 mm mm 10 tartalék pengével- penge hossza: 105 mm - penge szélessége: 18 mm