Oldal kiválasztása

Fiskars QuikFit Gyomláló

10000,00 Ft

A Fiskars QuikFit Gyomláló egy kiváló minőségű kerti szerszám, mely ideális a gyomok hatékony eltávolításához. Könnyű alumínium nyéllel rendelkezik, melynek hossza állítható, így kényelmes használatot biztosít mindenki számára. A gyomláló feje forgatható és cserélhető, így könnyedén alkalmazkodik a különböző kerti feladatokhoz. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a gyomláló hatékony és precíz munkavégzést tesz lehetővé, miközben minimalizálja a hát- és vállfájdalmakat. A Fiskars QuikFit Gyomlálóval könnyedén és gyorsan végezhetünk a kerti munkákkal, anélkül hogy megterhelnénk a testünket.

Cikkszám: 4homeaffb22a3-0784-6914-2b91-5d000f5b9890 Kategóriák: , ,


A gyomok eltávolítására és a talaj felületének lazítására oda-vissza mozdulattal. A fej rozsdamentes bóracélból készült.
A Fiskars QuikFit eszközök cserélhető fejekkel a kerti szerszámok azon kategóriájába tartoznak, amelyek különböző kerti munkákra alkalmasak. A Fiskars QuikFit eszközök biztonságos és inteligens megoldást kínálnak azokon a helyeken, amelyek rosszul hozzáférhetőek. Lehetővé teszi az udvar, a gyep megmunkálását és további kerti munkára is alkalmas. A Fiskars QuikFit kettős zárási rendszere a Red Dot Award: Production Design 2010 díj nyertese lett.
Egyszerű és rugalmas megoldás zӧldségek és virágok termesztésére kertjében, a nyaralón, vagy egy városi kertben. Egyedi, helytakarékos rendszerrel, ahol egy nyél tӧbb adapterrel is használható. Az ajánlott adapterek: QuikFit M (1000664)