Oldal kiválasztása

ALDO Romeo fa tárolódoboz, 130 x 45 x 58 cm

74345,00 Ft

Az ALDO Romeo fa tárolódoboz egy elegáns és praktikus bútordarab, mely ideális megoldást nyújt a tárgyak rendezett tárolására. A 130 x 45 x 58 cm-es méretének köszönhetően elegendő helyet biztosít a ruhák, cipők vagy egyéb tárgyak elhelyezésére. A doboz masszív fa anyagból készült, így hosszú élettartamot és stabilitást garantál. Az egyedi előnye, hogy stílusos megjelenése révén bármelyik helyiségben remekül mutat, emellett könnyen kombinálható más bútorokkal is. Az ALDO Romeo fa tárolódoboz tökéletes választás azok számára, akik praktikus és esztétikus tároló megoldást keresnek otthonukba.

Cikkszám: 4home6bcf5f72-a269-2099-ea8f-32e968d164bf Kategóriák: , ,


Nemcsak a kertben nagyszerű segítség, amelyben párnákat, ülőpárnákat, takarókat, de háztartási cikkeket vagy játékokat is tárolhat. Bárhol használhatja, beltéren és kültéren egyaránt. Bármilyen teret díszít majd.
Anyaga: olajjal kezelt akácfa
Akác: Kelet-Ázsia és Dél-Amerika trópusi erdeinek gyorsan növő fáiból származó keményfa. Az akácfát az öregedéssel és a biológiai lebomlással szembeni ellenálló képessége jellemzi, ha megfelelően kezelik. Nagyon tartós, kemény, strapabíró, erős, és a termeszek kevéssé támadják meg.
A bútorokat a vásárlást követő első héten belül azonnal kezelni kell az ajánlott termékekkel. A szezon során rendszeresen tisztítsa a bútorokat. Megfelelő kezelés: pl. teakolaj.