Oldal kiválasztása

TipTopKert

Információk, érdekességek kertstílusokról, növényekről, természetről.

Garanciát adunk

Mi megbízunk hozzáértésünkben, így bátran nyújthatunk garanciát minden munkánkra.

Szakképzett, illemtudó csapat

Nálunk csak szakképzett, kertész munkatársak dolgoznak, akik értik és szeretik a munkájukat

Kiváló Ár

Nálunk olcsóbban csak a minőség terén tett kompromisszumokkal lehet dolgozni

TipTopKert

Kert Design

Kertészeti tippek

Kertészeti blog

A sok évnyi tapasztalatot kár lenne kihasználatlanul hagyni. Erre gondolván újra belekezdtem, hogy egy kiváló szakmai oldalt kreáljak a kíváncsi érdeklődőknek.

Legújabb cikkünk

 

Kivitelezői múlt

Egy közepes méretű kertészeti vállalkozás vezetőlyeként én készítettem anno a tiptopkert.hu-t. Hajdanán a szolgáltatásainkat hirdette. Most tartalmával igyekszek értéket adni a látogatóknak

Kis Tamás

Kötelezettségmentes árajánlat – Valódi garanciák – Lelkes csapat

Bízza a kertépítést egy olyan kivitelezőre, aki kézben tartja a munkát!

Miután felkeres minket, nagy örömmel felmérjük a kertjét. Küldünk egy olyan árajánlatot, ami biztosan segíteni fogja Önt döntésében. Megtudhatja belőle, hogyan dolgozunk mi, itt a TipTopkertnél. Az általunk végzett kertépítés re, öntözőrendszer telepítésre, kertgondozás ra pedig mindig garanciát vállalunk, célunk hogy elégedett ügyfélkört alakítsunk ki, akikkel hosszú távon barátságban, gyümölcsözően tudjunk együttműködni.

Csapatunkban kizárólag kertészeti szakképesítésű munkatársak dolgoznak.

Ha felkeres minket, mi a lehető leghamarabb válaszolunk, felmérjük a teendőket és elkészítjük az ajánlatunkat. Ez mindkettőnk érdeke.

Rólunk mondták

„Gondos, pontos, gyors és lelkes munkára, munka közben mosolygós arcokra, készséges viselkedésre vágysz? Válaszd a TipTopKert csapatát! Mi nagyon örülünk, hogy megtaláltuk őket!”

„Köszönöm fiúk a mukát! Amire nekem nem volt időm, illetve nem volt hozzá szakértelmem ti gyönyörűre megcsináltátok! Mostanra olyan szép a kertem, amilyen sosem volt még!

„A legjobb választás volt számomra a TipTop Kert szerződtetése! Sok helyről kértem ajánlatot, de csak náluk láttam az ajánlaton azt, hogy tényleg komoly céggel van dolgom. Ez utána nem csupán az ajánlaton látszott, hanem az elvégzett munka minőségén is!”