Oldal kiválasztása

Szenvedélyünk a kerti tó

Egy kerti tó nyugalmat áraszt és feldobja a kertet, a kerti tó szakszerű kiépítésével a kert dísze és központi helye lesz. Biztos Ön is eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne egy kellemes tavaszi napon kimenni a kertbe és kedvenc kerti székén olvasgatni saját kerti tava mellett. Esetleg csak gyönyörködni a tavirózsák szépségében, az aranyhalak […]

nov 10, 2018

Egy kerti tó nyugalmat áraszt és feldobja a kertet, a kerti tó szakszerű kiépítésével a kert dísze és központi helye lesz. Biztos Ön is eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne egy kellemes tavaszi napon kimenni a kertbe és kedvenc kerti székén olvasgatni saját kerti tava mellett. Esetleg csak gyönyörködni a tavirózsák szépségében, az aranyhalak játékában és megnyugodni a szökőkút csobogásától. Mi abban segítünk, hogy a romantikus ábrándozás valósággá váljon, és ne csak álom legyen saját kerti tava.

Kerti dísztó

A kerti tó kiépítése szakértelmet és tapasztalatot igényel, a minőségi kerti tó megépítése során mi ezt tudjuk biztosítani Önnek Budapesten és Pest megyében. A családi házakhoz kert is tartozik, ami növényekkel, virágokkal tarkítva okoz örömet. A kert szépségét a kerti tó csak növeli, de sok időt és bosszúságot takaríthat meg, ha velünk építteti meg a kerti tavat. A kerti tó építés során szerzett többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy jobb szakemberhez fordulni, amennyiben egy ilyen szinten összetett ökoszisztéma kialakítása a cél.

Fiatal, ambiciózus munkatársaink gondoskodnak róla, hogy az Ön kertjének éke szép és tartós legyen, minőségi alapanyagokból összerakott kerti tavaink hosszú életű munkák, erre természetesen garanciát is vállalunk. Az együttműködés és a minőség hívei vagyunk, ezért hosszú távú munkakapcsolatra törekszünk, az általunk megépített kerti tavakkal az átadás után akár évekig is foglalkozunk a különböző karbantartási, felújítási munkák során. Budapesten számtalan helyen építettünk már tavat az egészen nagyoktól a legkisebbekig, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is elismerően csettintene, ha látná munkáinkat.

Kerti tavat természetesen ne csak otthonába képzeljen el, munkahelyére, nagyobb közösségi terekre is vállaljuk nagyobb felületű, bonyolultabb tavak kiépítését. Irodaházak kertjében, lakóparkok terein a kerti tó, vagy dísztó ugyanazt a célt éri el, mint az otthonába telepített kerti tó. Nyugalmat és természetességet áraszt, partján aktív és passzív pihenés egyaránt végezhető. A nyugodt légkör egy munkahelyen különösen fontos, ezért nem csoda hát, hogy egyre több irodaházban jönnek rá, hogy egy kerti tóval ellátott díszkert csodákra képes amennyiben a munkatársak nagyobb munkakedve a cél.

Megszállott tájépítészek vagyunk és hisszük, hogy ember és természet harmóniája a kertvárosokban, vagy éppen a város közepén egyaránt megvalósítható. Működésünk alatt bebizonyítottuk, hogy a szépség és a természetesség fogalmai közé akár egyenlőségjelet is lehetne tenni, és hogy a mesterségesen kialakított természetes terek is lehetnek olyan csodálatosak, mint a természetesen kialakult vízi élőhelyek. Amennyiben vízparton érzi magát igazán jól és ellazul a vízcsobogástól, akkor Önnek egy kerti tó hiányzik a kertjéből.

Kikapcsol, ellazít és feltölt, egy kerti tó mellett megtalálja a harmóniát és a megnyugvást. A kerti tó nemcsak a különösen gazdagok kiváltsága, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is meglepődne, ha meghallaná árajánlatunkat. Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy Önt is meglephessük!

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Így készítsünk komposztot
Így készítsünk komposztot

Miért érdemes komposztot készíteni? Az előnyök áttekintése A komposztálás során a növényekből származó szerves anyagokat halmozzák egymásra, amelyek oxigén, víz és hő hatására lebomlanak. Ebben a folyamatban különböző mikro- és makroorganizmusok, algák és gombák...

A családi kertekről
A családi kertekről

Sok boldog családban megjelenik az igény, hogy zöld környezetben szeretnének élni. Míg a szingli életformához egy lakás is éppen elegendő lehet, párkapcsolatban már kell némi élettér az életükhöz. Aztán, amint megszületnek a trónörökösök, már nem elégséges egy kis...

Milyen felszerelést használjunk kertészkedéshez?
Milyen felszerelést használjunk kertészkedéshez?

A legfontosabb felszerelések kertészkedéshez A megfelelő munkaruha, és felszerelés elengedhetetlen a növények gondozása során. A jól megválasztott cipő, sapka és réteges öltözék nélkül csatába indulni nagy fokú könnyelműség. Ez a cikk bemutatja a megfelelő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás